Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Tampereen Isännöintipalvelu Oy on Tampereen seudulla toimiva perheomisteinen isännöitsijätoimisto. Toimintamme keskiössä on aina asiakas - emme isännöi vain taloja, vaan tärkeämpiä ovat yhtiöiden osakkaat ja taloissa asuvat ihmiset. Siksi panostamme erityisesti ystävälliseen asiakaspalveluun, viestintään ja kaiken toiminnan läpinäkyvyyteen.

Etsimme nyt työyhteisöömme teknistä isännöitsijää.

Hakemamme henkilö on motivoitunut, innostunut ja joustava tekijä, joka suhtautuu avoimin mielin monipuolisiin teknisen isännöitsijän tehtäviin. Et myöskään hätkähdä arjen hektisyyttä ja lennossa vaihtuvia tilanteita.

Teknisen isännöitsijän tehtäviin kuuluvat asiakkaidemme teknisten asioiden hoitoa, kuten muutostöiden ja korjausurakoiden valvontaa, urakoiden kilpailuttamista, kartoituksia sekä erilaisten projektien läpivientiä. Tekninen isännöitsijä toimii yhteistyössä hallinnollisten isännöitsijöiden kanssa.

Toivomme hakijalta:
- soveltuvaa koulutusta, esim. rakennusinsinööri
- kokemusta korjausrakentamisesta
- erinomaisia projektinhallintaitoja ja kykyä työskennellä tiimissä
- asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä viestintätaitoja
- kokemusta taloyhtiömaailmasta ja oman auton käyttömahdollisuutta

Lisätietoja tehtävästä antaa 4.10.-14.10. ja 25.10.-31.10. välisenä aikana toimitusjohtaja Kati Rajala p. 0449703935/ kati.rajala@tip.fi.
Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen toimitetaan osoitteeseen kati.rajala@tip.fi 31.10.2016 mennessä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.tip.fi Työnantaja: Tampereen Isännöintipalvelu Oy Sijainti: Haarlankatu 4, 33230 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa 4.10.-14.10. ja 25.10.-31.10. välisenä aikana toimitusjohtaja Kati Rajala p. 0449703935/ kati.rajala@tip.fi. Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Haarlankatu 4, 33230 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Tampereen Isännöintipalvelu Oy Y-tunnus 2407081-2 Toimiala Kiinteistöjen isännöinti

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

172 000 € 107 %

Liiketoiminnan tulos

22 000 € 2300 %

Henkilöstö

3 2

Liikevoitto-%

13 % 1400 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen isännöitsijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen Isännöintipalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Haarlankatu 4, 33230 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa