Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tampereen Isännöintipalvelu Oy on Tampereen seudulla toimiva perheomisteinen isännöitsijätoimisto. Toimintamme keskiössä on aina asiakas - emme isännöi vain taloja, vaan tärkeämpiä ovat yhtiöiden osakkaat ja taloissa asuvat ihmiset. Siksi panostamme erityisesti ystävälliseen asiakaspalveluun, viestintään ja kaiken toiminnan läpinäkyvyyteen. Etsimme nyt työyhteisöömme teknistä isännöitsijää. Hakemamme henkilö on motivoitunut, innostunut ja joustava ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Tampere kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tampereen Isännöintipalvelu Oy Y-tunnus 2407081-2 Toimiala Kiinteistöjen isännöinti Rinnakkaistoiminimet Sääksjärven Isännöintipalvelu, Tampereen Huoneistopalvelu LKV

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen isännöitsijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen Isännöintipalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus