Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Haemme kahta kirjanpitäjää CoFi Oy:lle

Adecco Finland

Finland

ITSM Specialist/Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ole mukana valmentamassa tulevaisuuden osaajia! Tampereen ammattikorkeakoulu on arvostettu ja monipuolinen kouluttaja. Laadun takeena ovat ammattitaitoinen henkilökunta ja hyvät yhteistyöverkostot. Terveys- ja sosiaalipalvelut yksikkö hakee TUNTIOPETTAJAA röntgenhoitajakoulutukseen määräaikaiseen työsuhteesen ajalle 1.1.-31.12.2017 Tehtävänä on röntgenhoitajakoulutuksen opetushenkilöstön kanssa; - opetus pääsääntöisesti röntgenhoitajakoulutuksessa Tampereella ja Jyväskylässä - alan koulutuksesta vastaaminen ja sen kehittäminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Tampere opettajat, lehtorit, professorit Tampere hoitajat opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tampereen ammattikorkeakoulu Oy Y-tunnus 1015428-1 Toimiala Korkea-asteen koulutus yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuntiopettaja, röntgenhoitajakoulutus, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen ammattikorkeakoulu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus