Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ole mukana valmentamassa tulevaisuuden osaajia! Tampereen ammattikorkeakoulu on arvostettu ja monipuolinen kouluttaja. Laadun takeena ovat ammattitaitoinen henkilökunta ja hyvät yhteistyöverkostot. Terveys- ja sosiaalipalvelut yksikkö hakee TUNTIOPETTAJAA röntgenhoitajakoulutukseen määräaikaiseen työsuhteesen ajalle 1.1.-31.12.2017 Tehtävänä on röntgenhoitajakoulutuksen opetushenkilöstön kanssa; - opetus pääsääntöisesti röntgenhoitajakoulutuksessa Tampereella ja Jyväskylässä - alan koulutuksesta vastaaminen ja sen kehittäminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Tampere opettajat, lehtorit, professorit Tampere hoitajat opettajat, lehtorit, professorit Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tampereen ammattikorkeakoulu Oy Y-tunnus 1015428-1 Toimiala Korkea-asteen koulutus yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuntiopettaja, röntgenhoitajakoulutus, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen ammattikorkeakoulu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa