Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjoamme monipuolista ja haastellista työtä täysi-ikäiselle työntekijälle Kotipizza-kahvilassa Shell Vaaralassa Koillis-Vantaalla. Arvostamme catering-alan peruskoulutusta tai työkokemusta asiakaspalvelutyöstä. Työsuhde on ensin perhevapaan sijaisuus 1.1.2018 saakka. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, iloista asennetta asiakaspalveluun ja mahdollista tehdä kaikkia työvuoroja. Huomioi, että aamuvuoro alkaa jo klo 4.30. Työ sisältää sekä pizzojen tekemistä että ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Vantaa ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tamoils Oy Y-tunnus 0603440-4 Toimiala Huoltamotoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvila-pizzatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Tamoils Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus