Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Päivähoitajan määräaikainen sijaisuus ajalle 1.11.2016-23.12.2016. Työtehtävä mahdollisesti jatkuu kevätkauden 2017. Päivähoitajan työtehtävät sisältävät lapsiryhmän ja lapsen avustamista metsäesiopetusryhmässä sekä päivähoitajan työtehtäviä päiväkodilla. Haemme ensisijaisesti päivähoitajan kelpoisuusehdot täyttävää työntekijää, mutta myös ryhmäavustajan työtehtävä on mahdollinen....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Tammela määräaikainen Tammela lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö määräaikainen Tammela .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tammelan kunta Y-tunnus 0153179-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päivähoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Tammelan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tammela . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus