Duunitori suosittelee
Haemme tilaustenkäsittelijää Poriin

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä

Staria Oyj

Helsinki

Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Osaava palkanlaskija Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Kesätyöntekijä, rahoitusneuvoja - kauppatieteiden opiskelija tai vastavalmistunut KTM

Finnvera

00100 - Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TalousNosturi Oy on auktorisoitu 10 henkilön tilitoimisto. TalousNosturi tarjoaa asiakkailleen monipuoliset ja laajat taloushallinnon palvelut. TalousNosturin jokainen asiakas saa palvelukseensa Omakirjanpitäjän eli oman taloushallinnon asiantuntijan. Omakirjanpitäjä perehtyy perin pohjin asiakasyrityksen talouteen ja neuvoo asiakkaita monenlaisissa kysymyksissä. TalousNosturi tarjoaa asiakkailleen taloushallinnon palvelut täysin sähköisinä. www.talousnosturi.fi Haemme joukkomme vahvistukseksi KLT-KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Hakaniemi() taloushallinto Helsinki taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Talousnosturi Oy Y-tunnus 2014118-5 Toimiala Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu Rinnakkaistoiminimet JS-Tilit, Solid Tilintarkastus, Tilitoimisto Solid, Tilintarkastusnosturi, Lakinosturi, Konsultointinosturi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut TalousNosturi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus