Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Työpaikkakuvaus

TalousNosturi Oy on auktorisoitu 10 henkilön tilitoimisto. TalousNosturi tarjoaa asiakkailleen monipuoliset ja laajat taloushallinnon palvelut. TalousNosturin jokainen asiakas saa palvelukseensa Omakirjanpitäjän eli oman taloushallinnon asiantuntijan. Omakirjanpitäjä perehtyy perin pohjin asiakasyrityksen talouteen ja neuvoo asiakkaita monenlaisissa kysymyksissä. TalousNosturi tarjoaa asiakkailleen taloushallinnon palvelut täysin sähköisinä. www.talousnosturi.fi

Haemme joukkomme vahvistukseksi

KLT-KIRJANPITÄJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Hakaniemeen.
Tehtävässä työskentelet monipuolisten taloushallinnon työtehtävien parissa ja vastaat omien asiakkaiden taloushallinnon kokonaisvaltaisesta hoidosta. Työtehtäviisi kuuluvat mm. asiakasyritysten kirjanpito, tilinpäätökset, palkanlaskenta ja reskontrat. Toimit konsultoivassa roolissa neuvoen asiakkaita heidän taloushallinnon asioissa.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (KLT tai valmius KLT-tutkinnon suorittamiseen). Sinulle on ennestään tuttua verotus sekä yhtiöoikeiden perusteet. Olet asiakaspalveluhenkinen ja pidät itsenäisestä työskentelystä. Olet vastuuntuntoinen tekijä tyyppi, joka pystyy itsenäiseen ongelmanratkaisuun.
Pääset työskentelemään dynaamiseen työympäristöön, jossa työntukenasi ovat nykyaikaiset järjestelmät. Työaika on liukuva ja käytössäsi on liikunta- ja lounassetelit. Lisäksi yrityksen sijainti on erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan pikaisella aikataululla.

Web-osoite: http://www.talousnosturi.fi Työnantaja: TalousNosturi Oy Sijainti: Siltasaarenkatu 16, 00530 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Saarinen Virva, Puh: 010-4225846, virva.saarinen@talousnosturi.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Siltasaarenkatu 16, 00530 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Talousnosturi Oy Y-tunnus 2014118-5 Toimiala Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu Rinnakkaistoiminimet JS-Tilit, Solid Tilintarkastus, Tilitoimisto Solid, Tilintarkastusnosturi, Lakinosturi, Konsultointinosturi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

625 000 € -24 %

Liiketoiminnan tulos

41 000 € -79 %

Liikevoitto-%

7 % -71 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut TalousNosturi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Siltasaarenkatu 16, 00530 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa