Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kotivo Oy on valtakunnallinen, energiapalveluihin erikoistunut yritys. Kotivo on älykäs huonekohtainen lämmityksenohjaus järjestelmä. Kotivo on suomalainen innovaatio, jolla saadaan kiinteistön lämmitykseen menevää sähkönkulutusta pienemmäksi, kohteissamme keskimääräinen sähkönkulutus on laskenut 35 %.Yritys on osa Panostaja- konsernia. Panostaja on Helsingin pörssissä listattu sijoitusyhtiö joka omistaa ja kehittää suomalaisia Pk-yrityksiä

TALOUSHALLINNON OSAAJA

Tehtävässäsi osallistut monipuolisesti taloushallinnon ja asiakaspalvelun päivittäisiin rutiineihin, sekä taloushallinnon prosessien hallintaan ja kehittämiseen. Tehtävä sisältää muun muassa laskutusta, ostoreskontran hoitoa, palkanlaskentaa, raportointia sekä asiakaspalvelua
Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta. Olet kokemusta omaava, oppimishaluinen ja kehittymismyönteinen tulevaisuuden tekijä. Sinulla on kokemusta tai luontaista kiinnostusta raportointirutiineista ja raportoinnin kehittämisestä, budjetointiprosessista, sekä sähköisistä taloushallinnon ratkaisuista.

Sinulla on kykyä ymmärtää liiketoimintaa kokonaisuutena ja näet taloushallinnon merkityksen osana liiketoimintaa. Hahmotat monimutkaisia kokonaisuuksia ja ymmärrät yhtiön konsernirakenteen mukana tuomat ulottuvuudet. Omaat järjestelmien käyttöosaamista, eduksesi katsomme kokemuksen Netvisor-järjestelmästä. Sinulla on monipuolista ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä, joustavuutta, sekä kykyä pitää monia lankoja käsissäsi nopeatempoisessa ympäristössä. Työskentelyotteesi on analyyttinen, työsi jäljessä näkyy vastuullisuus ja tarkkuus.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan mielenkiintoiselle ja kehittyvälle toimialalle kasvavassa ja dynaamisessa organisaatiossa, innostavan työympäristön, sekä työhönsä intohimolla suhtautuvien kollegoiden tuen.
Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen pikaisesti osoitteeseen markku.maatta@kotisun.fi
Lisätietoja p.044-3091309

Web-osoite: http://kotivo.fi Työnantaja: Kotivo Oy Sijainti: 02920 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.10.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: markku.maatta@kotisun.fi 044-3091309 Ilmoitus jätetty: 05.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02920 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, taloushallinnon osaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Kotivo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02920 - Espoo , osoitteessa 02920 ESPOO .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa