Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

Etsimme henkilöä, jolla on jo työkokemusta taloushallinnon tehtävistä ja ymmärrystä yritysten hallinnollisista velvoitteista, sekä oman työn ohjauksesta. Etsimme tekijää, joka osaa ottaa tilanteet haltuunsa suvereenisti. Vaikka jokaisella työntekijällä on oma vastuunsa, tiimi taustalla tarjoaa silti tukea työhösi.

Menestykseen tarvitset siten sosiaalisia taitoja ja aloitteellisuutta ammattiosaamisesi lisäksi. Halua oppia lisää, ennemmän ja uutta. Tarjoamme vastalahjaksi ajasta ja osaamisestasi palkkaa, vapaamuotoisen työympäristön, kellokortittomuuden, kiinnostavat asiakkuudet, mahdollisuuden päättää omista työajoista (asiakkaiden toiveiden rajoissa), äärikivan ja hilpeän työyhteisön sekä jeesiä aina kun sitä tarvitset.

Nämä taidot olisi hyvä omata:

1. Kielitaitona hyvä suomi ja kohtuullinen englanti.
2. Hyvät tietokonetaidot, mm. riittävästi Exceliä ja muiden perusohjelmien sulavaa käyttötaitoa.
3. Kokemusta sähköisestä taloushallinnosta, taloushallinnon eri ohjelmien osaamisesta ehdottomasti plussaa.
4. Taloushallinnon assistentin osaaminen: ymmärrys reskontrasta ja kyky toimia yrityksen ja tilitoimiston välissä. Kirjanpitäjän pätevyys ei välttämätön.
5. Hyvä kirjallinen ilmaisukyky, kyky kommunikoida ja vastata ystävällisesti kiperiinkin viesteihin suomeksi ja englanniksi.
6. Halu auttaa meidän asiakkaitamme kaikissa heidän pulmissaan.
7. Halua tehdä työ hyvin. Reipas mieli.

Web-osoite: http://www.wannado.fi Työnantaja: Wannado Oy Sijainti: 07800 LAPINJÄRVI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti / sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hakemukset rekrytointilomakkeen kautta. Tiedustelut ainoastaan sähköpostitse rekry@wannado.fi tai kikkailijat voi kaivaa meidät sosiaalisesta mediasta ja laittaa kivaa viestii. Soittoihin ei vältsisti vastata. Ilmoitus jätetty: 02.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 07800 LAPINJÄRVI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taloushallinnon assistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Wannado Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 07800 - Lapinjärvi , osoitteessa 07800 LAPINJÄRVI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa