Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme henkilöä, jolla on jo työkokemusta taloushallinnon tehtävistä ja ymmärrystä yritysten hallinnollisista velvoitteista, sekä oman työn ohjauksesta. Etsimme tekijää, joka osaa ottaa tilanteet haltuunsa suvereenisti. Vaikka jokaisella työntekijällä on oma vastuunsa, tiimi taustalla tarjoaa silti tukea työhösi. Menestykseen tarvitset siten sosiaalisia taitoja ja aloitteellisuutta ammattiosaamisesi lisäksi. Halua oppia lisää, ennemmän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Lapinjärvi taloushallinto Lapinjärvi hallinto, yleiset toimistotyöt taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taloushallinnon assistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Wannado Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 07800 - Lapinjärvi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus