Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

WorkPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 800 henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Toimeksiantajamme etsii suorarekrytointina itsenäisesti työskentelyyn kykenevää tilinpäätöstaitoista ja mielellään KLT-tutkinnon omaavaa henkilöä. Tulet hoitamaan myös muita taloushallinnon tehtäviä, kuten alv-ilmoituksia ja veroilmoituksia.

Vastaat myös taloushallinnon palveluiden myynnistä sekä nykyasiakkaille, että potentiaalisille uusille asiakkaille sekä heidän käytännön toteutuksesta. Päätehtäväsi sisältää kuitenkin kirjanpidon ja tilinpäätöksen tehtäviin liittyvät valmistelut ja päätöstyöt.

Toivomme, että sinulla on kokemusta ulkoistettujen kirjanpito- ja laskentapalveluiden tuottamisesta sekä perustutkintona soveltuva taloushallinnon tutkinto. Mikäli sinulla ei ole KLT-tutkintoa, toivomme sinun suorittavan sen työsuhteen aikana.

Työskentelet mielelläsi nykyisten asiakkaidemme kanssa, sekä uusasiakashankinnan parissa päivittäin. Omaat myös myynnillistä näkökulmaa palveluidemme myymiseksi. Toimit päivittäisissä toimissa joustavasti eri tehtävien vaihtuessa, kuten asiakkuuksien ja eri projektien välillä aikaansaavasti. Kestät päivittäistä hektisyyttä ja olet hyvin yhteistyökykyinen. Edellytämme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen hallinnan katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle loistavat kehitysmahdollisuudet, sekä paikan yrityksen avaintehtävätiimissä. Tulet saamaan hyvin joustavan työympäristön ja mahdollisuuden kasvaa yhdessä yrityksemme kanssa.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitise: paul.fager@workpower.fi

Web-osoite: http://www.workpower.fi Työnantaja: Workpower Oy, Hki Sijainti: 01230 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Paul Fager, paul.fager@workpower.fi Hakemukset: https://rekrytointi.workpower.fi/rekrytointi/workpower/?action=tyopaikat&id=2496 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01230 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taloushallinnon ammattilainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Workpower Oy, Hki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01230 - Vantaa , osoitteessa 01230 VANTAA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa