Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mhy Tili Oy on metsänhoitoyhdistysten omistama osakeyhtiö, jonka toimialana on taloushallinnon palvelukeskustoiminta. Yhtiö tuottaa ja kehittää monipuolisia taloushallinnon palveluita ensisijaisesti yhtiön osakkaille ja sitten muille kotimaisille metsänhoitoyhdistyksille. Lisätietoja metsänhoitoyhdistyksistä osoitteesta www.mhy.fi. Mhy Tili Oy etsii palvelukseensa taloushallinnon ammattilaista. Jos sinulla on kaupallinen koulutus laskentatoimen alueelta ja vähintään muutaman vuoden kokemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Sastamala talonrakennus Tampere talonrakennus Ylöjärvi talonrakennus Hämeenkyrö talonrakennus Ikaalinen talonrakennus Nokia taloushallinto Sastamala taloushallinto Tampere taloushallinto Ylöjärvi taloushallinto Hämeenkyrö taloushallinto Ikaalinen taloushallinto Nokia talonrakennus taloushallinto Sastamala Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Ikaalinen Nokia .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taloushallinnon ammattilainen, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Mhy Tili Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenkyrö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa