Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Mhy Tili Oy on metsänhoitoyhdistysten omistama osakeyhtiö, jonka toimialana on taloushallinnon palvelukeskustoiminta. Yhtiö tuottaa ja kehittää monipuolisia taloushallinnon palveluita ensisijaisesti yhtiön osakkaille ja sitten muille kotimaisille metsänhoitoyhdistyksille. Lisätietoja metsänhoitoyhdistyksistä osoitteesta www.mhy.fi.

Mhy Tili Oy etsii palvelukseensa taloushallinnon ammattilaista. Jos sinulla on kaupallinen koulutus laskentatoimen alueelta ja vähintään muutaman vuoden kokemus monipuolisista taloushallinnon tehtävistä palkanlaskennasta tilinpäätöksiin, saatat olla etsimämme henkilö.

Tehtävät edellyttävät hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä yhteistyötaitoja. Otteeltasi olet itsenäinen, analyyttinen ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Olet kiinnostunut toimintojen kehittämisestä, mutta et vierasta myöskään rutiineja.

Eduksi katsotaan kokemus tilitoimisto ympäristössä työskentelystä. Työpaikka sijaitsee aluksi Hämeenkyrössä myöhemmin Pirkanmaalla, Tampereen länsipuolella.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen heidi.lappalainen@mhy.fi viimeistään 25.10.2016 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Heidi Lappalainen p. 0408491907 (tiedustelut mielellään ma 17.10. klo12-15 tai ti 18.10. klo8-11).

Työnantaja: Mhy Tili Oy Sijainti: 39100 Hämeenkyrö, Suomi Hakemukset: heidi.lappalainen@mhy.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 39100 Hämeenkyrö, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taloushallinnon ammattilainen, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Mhy Tili Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenkyrö , osoitteessa 39100 Hämeenkyrö, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa