Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion Tilakeskuksessa on haettavana talotekniikka-asiantuntijan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä. Tehtävä täytetään ensisijaisesti 1.1.2017 tai viimeistään 1.2.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävänkuvaus: talotekniikka-asiantuntijan ydintehtävä on talonrakennuksen investointi- ja kunnossapitohankkeiden sähkösuunnittelun ohjaus ja työmaa-aikainen valvonta Tehtävään kuuluu myös mm: - Asiantuntijatehtävät urakoitsija- ja puitesopimuskumppaneiden valinnassa sekä kilpailutuksessa - Kiinteistöjen sähköjärjestelmien kunnon kartoitus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kuopio asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talotekniikka-asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kuopion kaupunki työnantajapalvelu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus