Duunitori suosittelee
Tekninen IT-asiantuntija Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion Tilakeskuksessa on haettavana talotekniikka-asiantuntijan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä. Tehtävä täytetään ensisijaisesti 1.1.2017 tai viimeistään 1.2.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävänkuvaus: talotekniikka-asiantuntijan ydintehtävä on talonrakennuksen investointi- ja kunnossapitohankkeiden sähkösuunnittelun ohjaus ja työmaa-aikainen valvonta Tehtävään kuuluu myös mm: - Asiantuntijatehtävät urakoitsija- ja puitesopimuskumppaneiden valinnassa sekä kilpailutuksessa - Kiinteistöjen sähköjärjestelmien kunnon kartoitus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kuopio asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talotekniikka-asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kuopion kaupunki työnantajapalvelu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus