Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion Tilakeskuksessa on haettavana talotekniikka-asiantuntijan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä. Tehtävä täytetään ensisijaisesti 1.1.2017 tai viimeistään 1.2.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävänkuvaus: talotekniikka-asiantuntijan ydintehtävä on talonrakennuksen investointi- ja kunnossapitohankkeiden sähkösuunnittelun ohjaus ja työmaa-aikainen valvonta Tehtävään kuuluu myös mm: - Asiantuntijatehtävät urakoitsija- ja puitesopimuskumppaneiden valinnassa sekä kilpailutuksessa - Kiinteistöjen sähköjärjestelmien kunnon kartoitus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kuopio asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kuopio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talotekniikka-asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kuopion kaupunki työnantajapalvelu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa