Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma Marketing Services Oy co. Studentwork

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion Tilakeskuksessa on haettavana talotekniikka-asiantuntijan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä. Tehtävä täytetään ensisijaisesti 1.1.2017 tai viimeistään 1.2.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävänkuvaus: talotekniikka-asiantuntijan ydintehtävä on talonrakennuksen investointi- ja kunnossapitohankkeiden sähkösuunnittelun ohjaus ja työmaa-aikainen valvonta Tehtävään kuuluu myös mm: - Asiantuntijatehtävät urakoitsija- ja puitesopimuskumppaneiden valinnassa sekä kilpailutuksessa - Kiinteistöjen sähköjärjestelmien kunnon kartoitus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kuopio asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kuopio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talotekniikka-asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kuopion kaupunki työnantajapalvelu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio , osoitteessa 70100 KUOPIO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa