Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Työpaikkakuvaus

Assemblin Automation Oy:n Energiatehokkuuspalvelut hakee TALOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJOITA pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässäsi toimit talotekniikan asiantuntijana Energiatehokkuusyksikössä ja kuulut osa kasvavaa Elinkaaritiimiä.

Tehtävänkuvaasi kuuluu asiakkaidemme rakennusten kunto- ja energiakatselmointeja, erilaisia konsultointitehtäviä sekä energiatehokkuushankkeiden laskentaa.

Edellytämme Sinulta noin kolmen vuoden kokemusta kuntoarvioista ja energiakatselmoinnista. Käytännön kokemus suuryritysten energiakatselmoinneista ja konsultoinnista on plussaa. Tarvitset tehtävissä myös LVI- ja SÄH-kuntoarvioijan pätevyydet ja/tai LVI- ja SÄH-energiakatselmoijan pätevyyksiä. Koulustaustaltasi olet mielellään talotekniikka-, tai LVI-, tai SÄH-insinööri tai diplomi-insinööri.

Istut hyvin työyhteisöömme, jos pidät asiakaspalvelutyöstä pitävänä henkilönä olet ulospäinsuuntautunut ja myyntihenkinen. Sinulla on asenne kohdallaan sekä halu oppia ja kehittyä työssä. Työsi on itsenäistä ja työajat ovat joustavia, mutta tarvitset myös tiimityötaitoja työskennellessäsi osana Energiayksikköä. Työkohteet sijaitsevat eri puolella pääkaupunkiseutua ja välillä kohteita on myös muualla Suomessa, joten oma auto ja ajokortti ovat tarpeen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden kasvaa innostavan työyhteisön tuella kehittyvässä Assemblin -konsernissa. Työtehtävä on sopimuksen mukaan määräaikainen tai vakituinen. Panostamme henkilöstöömme monin eri tavoin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Amikon henkilöstöpalvelujen toiminta perustuu yli 30 vuoden alakokemuksen tuomaan ammattitaitoon. Kauttamme työllistyy esim. teollisuuden, logistiikan, kaupan alan, rakentamisen ja toimistotyön alan ammattilaisia. Toimistomme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä, Porissa ja Kouvolassa, mutta toimimme valtakunnallisesti.

Web-osoite: http://www.amiko.fi Työnantaja: Amiko Vantaa Oy Sijainti: 00390 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä. Yhteystiedot: www.amiko.fi Hakemukset: http://amiko.likeit.fi/apply/3465033 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00390 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talotekniikan asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Vantaa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00390 - Helsinki , osoitteessa 00390 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa