Duunitori suosittelee
Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Assemblin Automation Oy:n Energiatehokkuuspalvelut hakee TALOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJOITA pääkaupunkiseudulle. Tehtävässäsi toimit talotekniikan asiantuntijana Energiatehokkuusyksikössä ja kuulut osa kasvavaa Elinkaaritiimiä. Tehtävänkuvaasi kuuluu asiakkaidemme rakennusten kunto- ja energiakatselmointeja, erilaisia konsultointitehtäviä sekä energiatehokkuushankkeiden laskentaa. Edellytämme Sinulta noin kolmen vuoden kokemusta kuntoarvioista ja energiakatselmoinnista. Käytännön kokemus suuryritysten energiakatselmoinneista ja konsultoinnista on plussaa. Tarvitset tehtävissä myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki määräaikainen Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talotekniikan asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Vantaa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus