Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Työnkuvaan kuuluu mm. huolehtia asiakkaiden vastaanotosta, rakennusten ja piha-alueiden siisteydestä ja tehdä kassakirjanpito.
Edellytämme hakijalta kokemusta kiinteistöjen hoidosta, asiakaspalvelusta, hyvää yhteistyötä ja aktiivista ja itsenäistä työotetta, valmiutta vaihteleviin työaikoihin.

Työnantaja: Kansan Raamattuseuran Säätiö sr Sijainti: Sompasaarentie 42, 79700 HEINÄVESI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.06.2017, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Kansan Raamattuseuran liiketoimintajohtaja Terhi Rajala, puh. 0207 681 614 ja organisaatiosta kansanraamattuseura.fi ja saynamo.fi Hakemukset: Hakemukset ja CV:t sähköpostilla henkilöstöpäällikölle osoitteeseen tarja.pohjolan-pirhonen@sana.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sompasaarentie 42, 79700 HEINÄVESI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talonmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kansan Raamattuseuran Säätiö sr. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Heinävesi , osoitteessa Sompasaarentie 42, 79700 HEINÄVESI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa