Duunitori suosittelee
Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SINUSTAKO TALOASEMAYRITTÄJÄ JOENSUUHUN? Ketjumme kasvaessa Taloasema etsii isännöintiyrittäjää avaamaan toimipistettä Joensuuhun. Tarjoamme yrittäjillemme valmiin ja toimivan asiakaslähtöisen toimintamallin, kattavat taloushallinnon palvelut ja juridiikan konsultoinnin. Taloasema-yrittäjällä on aina käytössään myös nykyaikaiset, alan parhaat it-järjestelmät sekä markkinointimateriaalit ja ketjun tuki asiakashankinnassa. Sinulla voi olla kokemusta kiinteistöalalta, erilaisista projektinjohtotehtävistä, tai voit olla luontaisesti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Joensuu yrittäjä Joensuu kauppiaat ja myymälänhoito Joensuu maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Taloasema Oy Y-tunnus 2294987-4 Toimiala Kiinteistöjen isännöinti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taloasemayrittäjä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Taloasema Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80100 - Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus