Duunitori suosittelee
Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Talking People Finland Oy on kansainvälinen, moderni Contact Center. Yrityksellemme on myönnetty Suomessa useana vuotena korkein mahdollinen luottoluokitus, AAA. Palveluksessamme Helsingin toimistolla on noin 20 vakituista, tai osa-aikaista työntekijää.

Talking Peoplen arvoihin ovat jo vuodesta 2010 kuuluneet HYVÄ TYÖILMAPIIRI, AINA OIKEIN JA AJOISSA MAKSETTU PALKKA, SEKÄ JOUSTAVUUS. Näistä tekijöistä olemme saaneet vuolasta kiitosta myös omilta työntekijöiltämme. Vuonna 2015 suoritetussa työhyvinvointikyselyssä 9/10 työntekijästä suosittelee meitä työnantajana.

Nyt me myynnin coachit haemme lisää motivoituneita henkilöitä niin osa-aikaiseksi tekijäksi kuin kokopäivätyöhön ahkeraan huipputiimiimme.

Millaisia me coachit sitten olemme? Me tiedämme, että työntekijämme ovat asiantuntijoita omassa työssään, ja että he ovat yrityksemme suurin voimavara. Olemme nähneet, että työntekijä yltää parhaaseen suoritukseensa silloin, kun hän voi hyvin. Siksi huolehdimme aidosti työntekijöistämme, ja takaamme viihtyisän, iloisen ja ennen kaikkea tsemppaavan työympäristön - joka päivä. Näemme jokaisen työntekijämme yksilönä, jolla on omannäköisensä rooli, ja yhdessä muodostamme vahvan tiimin! Me coachit lupaamme antaa parhaan suorituksemme päivittäin, ja odotamme samaa työntekijöiltämme.

Antamalla saat. Niinpä maksamme jokaiselle työntekijällemme kiinteän tuntipalkan jokaisesta tehdystä työtunnista. Meille on myös tärkeää, että hyvästä työstä saa aina ansaitsemansa korvauksen. Siksi maksamme kiinteän tuntipalkan päälle vielä reilut provisiot. Emme myy lehtiä, vaan tarjoamme sinulle fiksut, halutut kulutustuotteet. Haastavamman myynnin makuun pääset ratkaisumyynnin toimeksiannoissamme. Hyvät tyypit etenevät meillä myös nopeasti talon sisäisesti.

Viihtyäksesi työssä tarvitset rohkeaa asennetta, aitoa kiinnostusta myyntiä kohtaan, sekä pilkettä silmäkulmassa. Aikaisempaa myyntikokemusta et sen sijaan välttämättä tarvitse, sillä koulutamme tehtävään, ja annamme sinulle oikeat eväät menestymiseen. Edellytämme vähintään 16 vuoden ikää, ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Visiomme on luoda telemarkkinoinnista tinkimättömän positiivinen kokemus niin myyjälle kuin asiakkaalle, puhelu kerrallaan. Puhelinmyynnin menneisyyttä emme voi muuttaa, ja katseemme onkin vankasti tulevaisuudessa. Meillä myyntiä tehdään vahvasti asiakas edellä - tuputtaminen ja kankeat myyntispiikit eivät kuulu vuoteen 2016.

Oletko sinä valmis ottamaan haasteen vastaan, ja liittymään joukkoomme rakentamaan jotakin uutta ja erilaista? Siinä tapauksessa haluamme kuulla sinusta lisää!

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekryhelsinki@talkingpeople.fi, tai soita meille numeroon 0443501110.

Hakijat haastatellaan jo hakuaikana, joten myös nopeus on valttia hakemusta lähettäessä!

Web-osoite: http://www.talkingpeople.fi/ Työnantaja: Talking People Finland Oy Sijainti: Telekatu 2 F 7 krs., 00510 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti tai sop.muk. Yhteystiedot: rekryhelsinki@talkingpeople.fi (Muista lisätä aiheeksi: MYYNTINEUVOTTELIJA OSA-AIKAINEN HKI!) www.talkingpeople.fi Lisätietoja: 0443501110 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 18:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Telekatu 2 F 7 krs., 00510 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Talking People Finland Oy Y-tunnus 2319587-5 Toimiala Suhdetoiminta ja viestintä

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 557 000 € -9 %

Liiketoiminnan tulos

-28 000 € -275 %

Liikevoitto-%

-1 % -200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Talking People Finland Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Telekatu 2 F 7 krs., 00510 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa