Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Talking People Finland Oy on ruotsalainen, kansainvälisesti työllistävä markkinointiyritys. Suomessa aloitimme toimintamme Helsingissä v. 2010 ja nopeasti kasvavana yrityksenä, avasimme Saloon suuren toimiston v.2013. Olemme saaneet useana vuotena, korkeimman AAA-luokituksen. Salossa meillä työskentelee vakituisesti yli 70 työntekijää ja laajennamme nyt Salossa myyntiorganisaatiota, johon palkkaamme lisää 15 työntekijää iltavuoroon! Työ sopiii loistavasti esimerkiksi koululaisille, opiskelijoille sekä kakkostyöpaikaksi!

Tarjoamme Sinulle:

- Luotettavan, vakavavaraisen kansainvälisen työnantajan
- Kiinteän pohjapalkan jonka päälle maksamme hyvät provisiot
- Suositut, helposti myyvät tuotteet, meillä ei myydä lehtiä!
- Viihtyisät työtilat ja modernit työvälineet
- Ammattitaitoiset kouluttajat, et tarvitse välttämättä aiempaa myyntikokemusta
- Voit itse valita minä päivinä teet vuorosi kunhan pidät huolen vain siitä että saat minimissään 10h/vko täyteen! Vuorot ma-to: 15-20, 16-20 tai 17-20. Lauantaisin 10-14 tai 10-16!

Odotamme Sinulta:

- Myynnillistä/kaupallista ajattelutapaa
- Sujuvaa suomenkielentaitoa & selkeää ulosantia
- Vähintään 16v ikää, yläikärajaa ei ole! Meillä on vahva, positiivinen tunnelma toimistolla työntekijöiden kesken, johon otetaan uudet työntekijät ilomielin mukaan!
- Halua vaikuttaa omaan palkkatasoon, meillä pääset helposti tuplaamaan, jopa triplaamaan tuntipalkkasi, eikä siihen tarvitse olla aiempaa myyntikokemusta!

Hanki nyt helposti lisätienistiä esim. koulun ohella,! Iltavuorossa työskentelee paljon koululaisia ja opskelijoita! Laita heti sähköpostia rekrysalo@talkingpeople.fi ja kerro itsestäsi lyhyesti niin sovitaan sinulle haastatteluaika!

Web-osoite: http://www.talkingpeople.fi/ Työnantaja: Talking People Finland Oy Sijainti: Helsingintie 5-7, 24100 SALO Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: 0504369055, rekrysalo@talkingpeople.fi Huom! Muista laittaa aiheeksi ILTAVUORO! Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsingintie 5-7, 24100 SALO

Yritystiedot

Toiminimi Talking People Finland Oy Y-tunnus 2319587-5 Toimiala Suhdetoiminta ja viestintä

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 557 000 € -9 %

Liiketoiminnan tulos

-28 000 € -275 %

Liikevoitto-%

-1 % -200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakas,-ja Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Talking People Finland Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo , osoitteessa Helsingintie 5-7, 24100 SALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa