Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme kahta taloushallintoa ymmärtävää
MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Toimipaikkasi voi olla Jyväskylässä, Tampereella, Lahdessa tai Vantaalla, tarvittaessa perustamme uuden toimipisteen (Jyväskylä, Tampere, Lahti). Myyntialueesi määräytyy paikkakuntasi mukaan. Tehtävässäsi huolehdit alueesi uusasiakashankinnasta ja nykyisistä asiakkaista.

Tärkein ominaisuutesi on halu tehdä kauppaa ja tavata asiakkaita. Tehtävässäsi onnistumista auttaa talouden ymmärtäminen, sinulle tuttuja termejä ovat esim. tuloslaskelma, tase, kustannuspaikka, konserni ja budjetointi. Pystyt keskustelemaan talouspäällikköjen kanssa luontevasti ja sinulla on kyky kartoittaa asiakkaiden tarpeet ja kehitysmahdollisuudet.

Nautit asiakastapaamisista ja asiakkaiden auttamisesta löytämällä heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut tuotevalikoimastamme. Sinulle sopii itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentely ja työtapasi on määrätietoinen ja aktiivinen. Tietokoneen käyttö on sinulle sujuvaa ja luontevaa.

Talgraf Oy:n myyntipäällikkönä sinulle avautuu erinomainen mahdollisuus työssä menestymiseen. Tarjoamme sinulle myytäväksi erinomaiset tuotteet ja palvelukonseptit, hyvät ansiot hyvistä tuloksista, hyvät työsuhde-edut, mielenkiintoisen ja haasteellisen työn sekä vakavaraisen yrityksen turvallisuuden ja muut edut.

Voit olla urallasi jo edennyt myynnin ammattilainen tai juuri kaupallista koulutustasi viimeistelevä henkilö, koulutamme sinut ohjelmistomyynnin saloihin työsi ohella. Meillä saat rennon ja tasa-arvoisen työilmapiirin, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa koko yrityksen asioihin. Saat myös osaavat työkaverit oman työsi tueksi.

Työaikasi on kokoaikainen.

Lähetä hakemuksesi ja cv osoitteeseen rekry@talgraf.fi viimeistään 31.10.2016.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jussi Tarkiainen, 040-765 6661, jussi.tarkiainen@talgraf.fi

Talgraf Oy

Talgraf Oy kehittää yrityksille ja yhteisöille talouden suunnitteluun, seurantaan ja ennustamiseen helppokäyttöisiä, automatisoituja ja käyttövalmiita ohjelmistoratkaisuja ja niihin liittyviä palveluja.

Ratkaisujemme avulla asiakkaamme voivat edistää taloudellisen informaation hyödyntämistä liiketoiminnan johtamisessa, automatisoida talouden suunnittelua ja ennustamista sekä automatisoida taloudellisen informaation keräämisen, jalostamisen ja jakamisen.

Olemme toimittaneet ohjelmistojamme yli 1200 suomalaisen organisaation käyttöön. Vuonna 2015 Talgraf Oy:n liikevaihto oli 2,5 M€ (kasvua 21%) ja työntekijöiden määrä 17. Toimipaikkamme sijaitsevat Oulussa, Vantaalla ja Turussa. Talgraf Oy:lla on korkein AAA luottoluokitus ja Kauppalehden Menestyjäyritys-sertifikaatti.

www.talgraf.fi

Työnantaja: Talgraf Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jussi Tarkiainen, 040-765 6661, jussi.tarkiainen@talgraf.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Talgraf Oy Y-tunnus 1970818-0

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 499 000 € 21 %

Liiketoiminnan tulos

841 000 € 33 %

Henkilöstö

17 17

Liikevoitto-%

34 % 10 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Talgraf Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa