Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Wexon Oy on vuonna 1974 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut teknisten komponenttien maahantuontiin ja myyntiin. Suomen lisäksi yrityksellä on toimintaa Venäjällä sekä jälleenmyyntiverkosto Baltian maissa. Wexon työllistää yli 20 henkilöä ja yrityksen liikevaihto vuonna 2015 oli noin 10 MEUR.

Wexon Oy on osa Wermundsen-konsernia. Konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 23 MEUR ja henkilöstömäärä noin 110.

Haemme nyt vahvistusta yritysmyyntiin.

TUOTEPÄÄLLIKKÖ (Paine, Lämpötila ja Mittaus)

Päätehtävänäsi on tuotteiden ja ratkaisujen myynti sekä systemaattinen uusasiakashankinta. Sovit asiakastapaamiset itse proaktiivisella otteella ja hoidat koko myyntiprosessin aina ensimmäisestä kontaktista tilaussopimukseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta, hyvää suomen ja englannin kielitaitoa sekä aikaisempaa kokemusta teknisen alan myynnistä. Olet tuloshakuinen ja asiakaslähtöinen myynnin osaaja. Osaat kartoittaa ja kontaktoida potentiaaliset asiakkaat, kykenet ymmärtämään heidän liiketoiminnan tarpeet ja tarjoamaan niihin laadukkaita ratkaisuja.

Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan yritykseen. Saat ammattilaisorganisaation tuen, hyvät työvälineet, kunnon perehdytyksen tehtävään sekä kilpailukykyiset edut.

Web-osoite: http://www.talenthunters.fi Työnantaja: Talent Hunters Oy Sijainti: Juhanilantie 4, 01740 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Talent Hunters Oy Konsulttijohtaja Sami Lehto + 35850525 7755 Hakemukset: Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen sami.lehto@talenthunters.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Juhanilantie 4, 01740 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi TALENT HUNTERS OY Y-tunnus 2537188-7 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

225 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

13 000 € -13 %

Liikevoitto-%

6 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotepäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Talent Hunters Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Juhanilantie 4, 01740 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa