Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhuntng, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys. Tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä eri alojen yrityksissä osa-ja kokoaikaisissa työsuhteissa kestoltaan viikosta vuosiin. Etsimme asiakkaallemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen raskaankaluston asentajaa. Kyseessä on työkoneiden huoltoa, korjausta ja yms kunnossapitoa. Tehtävään valittavalta odotamme: - Kokemusta vastaavista tehtävistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Pori Asennus, huolto ja puhtaanapito Pori .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Talent Center Oy Y-tunnus 2359436-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, raskas autokalusto, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Talent Center Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa