Duunitori suosittelee
Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Kesätyöt Swecolla

Sweco co Studentwork

Helsinki

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Yksikön päällikkö isännöintiyritykseen

Adecco Finland

Finland

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhuntng, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä vuokrajohtajien välitys. Tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä eri alojen yrityksissä osa-ja kokoaikaisissa työsuhteissa kestoltaan viikosta vuosiin. Etsimme asiakkaallemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen raskaankaluston asentajaa. Kyseessä on työkoneiden huoltoa, korjausta ja yms kunnossapitoa. Tehtävään valittavalta odotamme: - Kokemusta vastaavista tehtävistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Pori asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Talent Center Oy Y-tunnus 2359436-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, raskas autokalusto, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Talent Center Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus