Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme etsii ulkomaankomennuksille matkustusvalmiutta omaavia työntekijöitä teollisuus- ja prosessin laadunvalvontatehtäviin. Työsuhteiden pituus vaihtelee muutamasta kuukaudesta puoleen vuoteen. Jos olet oma-aloitteinen, luotettava, kykenet työskentelemään itsenäisesti, vastuullisesti ja sujuvasti olet etsimämme henkilö! Englannin kielen taito on etu. Työsuhdeasunto sekä vuokra-auto järjestetään. Lähetäthän hakemuksen sivujemme kautta!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Tampere vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Tampere työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Talent Center Oy Y-tunnus 2359436-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Talent Center Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 30 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus