Duunitori suosittelee
Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

IT System and Network Administrator

Adecco Finland

Finland

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Talent Center Pirkanmaa on palvelelva henkilöstötalo ja toimintaamme kuuluu mm. vuokratyövoima, rekrytoinnit, soveltuuusarvioinnit sekä headhunting. Palvelemme joustavasti, luotettavasti sekä ennakoivasti. Asiakasyrityksemme etsii kuljettajia henklilöautoliikenteeseen sekä osa-aikaisiin että päätoimisiin kuljettajan tehtäviin. Työ voi sisältää tilauspalveluajoja, erilaisia VIP-kuljetuksia, ryhmäkuljetuksia, koulukuljetuksia , muita yhteiskunnallisia kuljetuksia sekä taksikuljetuksia. Työllistymisen edellytyksenä on taksinkuljettajan ammattipätevyys. Olethan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Tampere kuljetus, logistiikka ja liikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Talent Center Oy Y-tunnus 2359436-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuljettaja (henkilöliikenne), on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Talent Center Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus