Duunitori suosittelee
Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Junior Business Application Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme etsii asentajia (mekaaninen kunnossapito), nosturitarkastajan pätevyys vaatimuksena. Etusi on sähkö-ja automaatiopuolen tuntemus sekä englannin kielen taito. Olet mahdolllisesti suorittanut sähkö-ja automaatioipuolen tutkinnon tai sinulla on insinööritausta. Sinulla on jo jonkin verran työkokemusta alalta, osaat toimia sekä yksin ja tiimissä. Olethan myös luotettava, kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä myös asiakaspalvelutaitoinen, sillä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Talent Center Oy Y-tunnus 2359436-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Talent Center Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus