Duunitori suosittelee
Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme etsii asentajia (mekaaninen kunnossapito), nosturitarkastajan pätevyys vaatimuksena. Etusi on sähkö-ja automaatiopuolen tuntemus sekä englannin kielen taito. Olet mahdolllisesti suorittanut sähkö-ja automaatioipuolen tutkinnon tai sinulla on insinööritausta. Sinulla on jo jonkin verran työkokemusta alalta, osaat toimia sekä yksin ja tiimissä. Olethan myös luotettava, kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä myös asiakaspalvelutaitoinen, sillä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere Asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Talent Center Oy Y-tunnus 2359436-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Talent Center Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus