Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme etsii jatkuvaan työsuhteeseen ajojärjestelijää. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Olet etsimämme henkilö, jos pystyt hahmottamaan helposti kokonaisuuksia ja sinulla pysyy langat käsissä. Olet joustava, tiimityötaitoinen sekä myyntihenkinen. Osaat sujuvasti puhua puhelimessa asiakkaiden kanssa ja laskea tarjouksia sekä olethan myös englannin kielen taitoinen. Lisäksi sinulla on sujuvat it-taidot. Työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Liikenteen ohjaus ja järjestely Tampere kevyt tavaraliikenne Tampere raskas tavaraliikenne Tampere Liikenteen ohjaus ja järjestely kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Talent Center Oy Y-tunnus 2359436-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ajojärjestelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Talent Center Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus