Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme etsii jatkuvaan työsuhteeseen ajojärjestelijää. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Olet etsimämme henkilö, jos pystyt hahmottamaan helposti kokonaisuuksia ja sinulla pysyy langat käsissä. Olet joustava, tiimityötaitoinen sekä myyntihenkinen. Osaat sujuvasti puhua puhelimessa asiakkaiden kanssa ja laskea tarjouksia sekä olethan myös englannin kielen taitoinen. Lisäksi sinulla on sujuvat it-taidot. Työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Liikenteen ohjaus ja järjestely Tampere kevyt tavaraliikenne Tampere raskas tavaraliikenne Tampere Liikenteen ohjaus ja järjestely kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Talent Center Oy Y-tunnus 2359436-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ajojärjestelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Talent Center Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus