Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Talenomin tehtävä on olla Suomen huolenpitävin ja selkokielisin tilitoimisto. Me teemme perinteiset asiat uudella tavalla. Jo yli 5000 asiakasta eri toimialoilta on valinnut meidät kumppanikseen. Talenomilla työskentelee yli 500 henkilöä eri puolilla Suomea.

Oletko Sinä Talenomin uusi ratkaisumyyjä?

​Tule menestymään energiseen joukkoomme ja hae nyt Myyntipäälliköksi Talenomille!


Tehtävänkuva ja vastuualueet:

Joukkuepelaajamme nauttivat uusien asiakkaiden kohtaamisesta ja auttamisesta, asiakkaan menestystä edistävien ratkaisujen rakentamisesta ja esittämisestä. Myyntipäällikkönä pääset nauttimaan aktiivisesta ja liikkuvasta B2B-myyntityöstä. Pääset näyttämään asiakkaillesi Talenomin modernien ja erittäin kilpailukykyisten tilitoimistopalvelujen, ammattiosaajien sekä sähköisten kanavien tuomat hyödyt. Työssäsi voit keskittyä puhtaasti uusasiakashankintaan. Arvostettujen asiantuntijoidemme seurassa sinulla on myös mahdollisuus vahvistaa ja hioa huippuunsa niin myynnilliset taitosi kuin liiketoimintaosaamisesi.

​Sinulla on aito halu, tahto ja asenne tehdä juuri myyntiä. Uusista kohtaamisista, asiakkaan auttamisesta ja tuloksista nauttien menestyt työssäsi.

Jos olet kaikkea tätä ja innostuit lukemastasi - saatat olla etsimämme helmi!


Tarjoamme Sinulle:

Näköalapaikan PK-sektorin asiakkaisiin ja yritysmaailman keskiöön
Aallonharjalla olevat tilitoimistopalvelut myytäväksesi
Paikan huipputiimissä
Mahdollisuuden auttaa suomalaisia yrittäjiä menestymään rakentamalla heille parhaat mahdolliset ratkaisukokonaisuudet
Kasvavan ja vakavaraisen yrityksen edut ja koulutukset

Toivomme Sinulta:

Intohimoa asiakaskohtaamisiin ja myyntiin
Asiakaslähtöisyyttä
PK-sektorin tuntemusta
Yrittäjähenkisyyttä
Halua, tahtoa ja asennetta, jolla mennään läpi sen kuuluisan harmaan kiven

Kuulostaako ihan sinulta? Tyyppi ratkaisee! Lue meistä lisää ja jätä ihmeessä hakemuksesi ja ansioluettelosi www-sivuillamme osoitteessa www.talenom.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa Marianne Karhu 0408474336. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan

Web-osoite: http://www.talenom.fi Työnantaja: Talenom Oy Sijainti: Aleksanterinkatu 17 A, 15110 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Marianne Karhu 040 847 4336 Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aleksanterinkatu 17 A, 15110 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Talenom Oy Y-tunnus 2300982-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Talenom Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Aleksanterinkatu 17 A, 15110 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa