Duunitori suosittelee
Sales Manager

MobileCV Oy

00101 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Talenomin tehtävä on olla Suomen huolenpitävin ja selkokielisin tilitoimisto. Me teemme perinteiset asiat uudella tavalla. Jo yli 5000 asiakasta eri toimialoilta on valinnut meidät kumppanikseen. Talenomilla työskentelee yli 500 henkilöä eri puolilla Suomea. Oletko Sinä Talenomin uusi ratkaisumyyjä? ​Tule menestymään energiseen joukkoomme ja hae nyt Myyntipäälliköksi Talenomille! ​ Tehtävänkuva ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Lahti myyntialan tehtävät Lahti päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Talenom Oy Y-tunnus 2300982-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Talenom Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus