Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

DevOps

Callstats.io

Helsinki

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt haetaan asiakaspalveluhenkistä, itsenäiseen työskentelyyn soveltuvaa henkilöä taksinkuljettajaksi erilaisiin ajoihin eri asiakasryhmille. Toivotaan että olisi D1-ajolupa/pikkulinja-autonkuljettajanajolupa tai taksikurssi jo käyty mutta TYÖNANTAJA ON VALMIS MYÖS KOULUTTAMAAN AMMATTIIN ESIM. AB-AJOKORTILLISIA HENKILÖITÄ....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Mikkeli henkilötieliikenteen kuljetus Mikkeli kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Taksipalvelu Star Cab Oy Y-tunnus 2486666-9 Toimiala Taksiliikenne

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Taksipalvelu Star Cab Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus