Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Banssi on laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut valtakunnallinen henkilöstötalo. Kauttamme työllistyy vuosittain useita satoja ammattilaisia eri aloille määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Toiminnassamme olemme sitoutuneet pitkäjänteisyyteen, työntekijöiden arvostamiseen sekä avoimuuteen. Haemme parhaillaan pohjoissuomalaisia eri alojen osaajia jatkuvasti kasvavaan joukkoomme. Kaikki avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta www.banssi.fi.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme taksinkuljettajaa Oulun alueelle. Työ on keikkaluonteista ja ajoittuu erityisesti kiirepiikkeihin.

Hakijoilta odotamme:

- voimassa olevaa taksilupaa (Oulun alue)
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- hyvää ja reipasta asennetta työtä kohtaan
- halukkuutta tehdä keikkatyötä - joustavuutta työaikojen suhteen

Eduksi katsotaan aiempi kokemus taksinkuljettajana toimimisesta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Ethän kuitenkaan aikaile hakemuksen kanssa, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit ja uskot olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus ilmoituksessa olevan linkin kautta. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Pirttikoski (laura.pirttikoski@banssi.fi, 0400796866)

Web-osoite: http://www.banssi.fi Työnantaja: Banssi lappi Oy Sijainti: 90100 OULU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Pekka Ryynänen pekka.ryynanen@banssi.fi 0400796860 Hakemukset: http://banssi.likeit.fi/apply/21039103 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi lappi Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 90100 OULU .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa