Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toimintamme laajentuessa haemme Raumalle useita koko- ja osa-aikaisia taksinkuljettajia. Sinulla voi jo olla taksinkuljettajan ajolupa tai voit hankkia sellaisen 12.10.2016 alkavalla kurssilla, katso lisää http://www.satakunnanaluetaksi.fi/kuljettajakoulutus . Soita ja kerro itsestäsi tai lähetä hakemus osoitteeseen taksiliikenne.suominen@gmail.com 25.9. mennessä (ilmoittautuminen kurssille tehtävä viimeistään 27.9) Tervetuloa tiimiin!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Rauma henkilötieliikenteen kuljetus Rauma kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus Rauma .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut tmi taksiliikenne suominen. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 26100 - Rauma .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus