Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toimintamme laajentuessa haemme Raumalle useita koko- ja osa-aikaisia taksinkuljettajia. Sinulla voi jo olla taksinkuljettajan ajolupa tai voit hankkia sellaisen 12.10.2016 alkavalla kurssilla, katso lisää http://www.satakunnanaluetaksi.fi/kuljettajakoulutus . Soita ja kerro itsestäsi tai lähetä hakemus osoitteeseen taksiliikenne.suominen@gmail.com 25.9. mennessä (ilmoittautuminen kurssille tehtävä viimeistään 27.9) Tervetuloa tiimiin!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Rauma henkilötieliikenteen kuljetus Rauma kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut tmi taksiliikenne suominen. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 26100 - Rauma .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus