Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Yritys hakee reipasta ja asiakaspalveluhenkistä taksinkuljettajaa Pieksämäelle. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään voimassa olevaa ammattiajolupaa sekä hyvää suomen kielen taitoa. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää rikosrekisteriote. Työ on viikonlopputyötä. Aikasempi taksinajokokemus katsotaan eduksi. Aikaisempi kokemus invataksin kuljettamisesta katsotaan eduksi. Myös ammatinvaihtajat huomioidaan työhön valittaessa.

Työnantaja: Pieksämäen Taksipalvelu Oy Sijainti: Luhtaniituntie 8, 76850 NAARAJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Pieksämäen Taksipalvelu Oy, Puh: 040 169 6400, paulisilvast@wippies.fi Ilmoitus jätetty: 14.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Luhtaniituntie 8, 76850 NAARAJÄRVI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Pieksämäen Taksipalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pieksämäki , osoitteessa Luhtaniituntie 8, 76850 NAARAJÄRVI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus