Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Henkilökuljetuksemme on jatkuvassa kasvussa ja etsimme joukkoomme lisää voimia. Haemme asiakaspalveluhenkisiä ammattikuljettajia niin osa- kuin täysiaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin. Hyvän ja joustavan asenteen sekä asiakaspalvelutaitojen lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä ammattiajolupaa asemapaikalle Oulu. Eduksi katsotaan sujuva englannin kielen taito, ammattiajolupa asemapaikalle Kempele sekä D1- tai D-ajokortti. Provisiopohjainen palkkaus tarjoaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Oulu henkilötieliikenteen kuljetus Oulu kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus Oulu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Valkia Services. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Haukipudas .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa