Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Web developer

Intopalo

Tampere

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Mysteeripäällikkö Tampereelle

Mysteeri Experience Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Henkilökuljetuksemme on jatkuvassa kasvussa ja etsimme joukkoomme lisää voimia. Haemme asiakaspalveluhenkisiä ammattikuljettajia niin osa- kuin täysiaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin. Hyvän ja joustavan asenteen sekä asiakaspalvelutaitojen lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä ammattiajolupaa asemapaikalle Oulu. Eduksi katsotaan sujuva englannin kielen taito, ammattiajolupa asemapaikalle Kempele sekä D1- tai D-ajokortti. Provisiopohjainen palkkaus tarjoaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Oulu henkilötieliikenteen kuljetus Oulu kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Valkia Services. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Haukipudas .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus