Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Customer Consultant

Sana Pharma Marketing Services Oy co. Studentwork

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Henkilökuljetuksemme on jatkuvassa kasvussa ja etsimme joukkoomme lisää voimia. Haemme asiakaspalveluhenkisiä ammattikuljettajia niin osa- kuin täysiaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin. Hyvän ja joustavan asenteen sekä asiakaspalvelutaitojen lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä ammattiajolupaa asemapaikalle Oulu. Eduksi katsotaan sujuva englannin kielen taito, ammattiajolupa asemapaikalle Kempele sekä D1- tai D-ajokortti.

Provisiopohjainen palkkaus tarjoaa mahdollisuuden hyvään ansaintatasoon, johon voit vaikuttaa omalla osaamisellasi. Työ tarjoaa pidemmällä aikavälillä mahdollisuuden kehittyä erilaisiin VIP-tilausajotehtäviin sekä ajokorttiluokan korotuksiin. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkokoulutuspäivien suorittamiseen, sekä työterveyshuollon palvelut.

Valkia Services on palvellut asiakkaitaan erilaisissa kuljetustarpeissa vuodesta 2008. Laadukas ja monipuolinen kalustomme mahdollistaa niin tavalliset taksikyydit kuin myös esteettömät kuljetukset, eli inva- ja paaritaksipalvelut. Yrityksellä on käytössä moderni ja korkeatasoinen Mercedes-Benz kalusto, johon kuuluu kahdeksanpaikkaisia esteettömiä tilatakseja, sekä 10- ja 16-paikkaisia tilausajobusseja. Taksimme asemapaikat ovat Oulu ja Kempele. Yrityksen toimipiste sijaitsee Kellossa.
Mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, siisti ja kehitystä etsivä ammattikuljettaja, ota reippaasti yhteyttä!

Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen sanna.rekila@valkiaservices.fi. Myös lisätietoja voit kysyä sähköpostitse.

Web-osoite: http://valkiaservices.fi Työnantaja: Valkia Services Sijainti: Raamattuopistontie 26, 90820 KELLO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sanna Rekilä, sanna.rekila@valkiaservices.fi. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Raamattuopistontie 26, 90820 KELLO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Valkia Services. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Haukipudas , osoitteessa Raamattuopistontie 26, 90820 KELLO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa