Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Inva/ tilataksiin Orivedelle vuosiloman sijainen kolmeksi viikoksi 31.10. - 20.11.2016 suurin piirtein, koska ajovuorolistoja ei ole vielä sovittu. Kokemus ei ole välttämätön, työhön opastetaan joka tapauksessa. Mahdollista ja toivottavaakin tehdä muutama vuoro aiemmin "lämmittelyksi". Myös jatkossa mahdollisuus tehdä sijaisuuksia, paitsi yksittäisiä vuoroja myös viikon-parin mittaisia. Mikäli työn vastaanottava henkilö joutuu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Orivesi henkilötieliikenteen kuljetus Orivesi kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.08.2016 ja sen on julkaissut Time Service Ky. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee Orivesi .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus