Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 07.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Inva/ tilataksiin Orivedelle vuosiloman sijainen kolmeksi viikoksi 31.10. - 20.11.2016 suurin piirtein, koska ajovuorolistoja ei ole vielä sovittu. Kokemus ei ole välttämätön, työhön opastetaan joka tapauksessa. Mahdollista ja toivottavaakin tehdä muutama vuoro aiemmin "lämmittelyksi". Myös jatkossa mahdollisuus tehdä sijaisuuksia, paitsi yksittäisiä vuoroja myös viikon-parin mittaisia. Mikäli työn vastaanottava henkilö joutuu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Orivesi henkilötieliikenteen kuljetus Orivesi kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus Orivesi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.08.2016 ja sen on julkaissut Time Service Ky. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Orivesi .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus