Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kokeneita tai uusia alalle pyrkiviä kuljettajia joukkoomme. Uusia alalle pyrkiviä autamme koulutuksen hankkimisessa eli taksiliitteen kansa. Hakijan tulee osata suomea niin hyvin, että pystyy lukemaan suomenkielistä tekstiä sekä kommunikoimaan suullisesti ja kirjallisesti. Työnantajana tarjoaa kilpailukysyisen palkan, tarjolla on runsaasti AirportTaxin tarjoamaa tilausliikennettä joka takaa hyvän ansiotason kuljettajalle. Kalustona on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki henkilötieliikenteen kuljetus Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Yellow Line Airport Taxi. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00520 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus