Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Ammattitaitoiselle taksinkuljettajalle tarjolla vakituinen työ (noin 20-24 vuoroa/kk). Toivomme että hallitset hyvin suomen kielen sekä Helsingin liite ja laatuatribuutti ovat kunnossa. Aloitus sopimuksen mukaan vaikka heti. Talli sijaitsee Hakuninmaalla, autona Volvo V70 D4.

Työnantaja: Kuljetusliike Leino & Leino Sijainti: Uurtajantie 1, 00430 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: LEINO KEIJO JUHANI, Puh: 0400458401, leino.keijo@kolumbus.fi Ilmoitus jätetty: 12.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Uurtajantie 1, 00430 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut Kuljetusliike Leino & Leino. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Uurtajantie 1, 00430 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa