Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Promoottori

Face2Face

Helsinki

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Taksinkuljettaja Helsinki liite. Osa-aikainen, noin 2-3 vuoroa / viikko. Auto esteetön Caddy Maxi. Paljon hyviä päivävuoroja, joissa invakeikkaa. Palkkaus Kassa ALV 0% josta provisio 40% ja lomaraha päälle. Palkka sisältää insentiivi lisät, jos auto pysyy ehjänä kvartaalin ( 3kk jakson) Palkkaus voisi olla vaikkapa 30% ja kvartaalin lopussa maksetaan insentiivi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne Sipoo kuljetus, logistiikka ja liikenne Vantaa kuljetus, logistiikka ja liikenne Espoo henkilötieliikenteen kuljetus Helsinki henkilötieliikenteen kuljetus Sipoo henkilötieliikenteen kuljetus Vantaa henkilötieliikenteen kuljetus Espoo kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Acurent Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus