Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Taksinkuljettaja Helsinki liite. Osa-aikainen, noin 2-3 vuoroa / viikko. Auto esteetön Caddy Maxi. Paljon hyviä päivävuoroja, joissa invakeikkaa. Palkkaus Kassa ALV 0% josta provisio 40% ja lomaraha päälle. Palkka sisältää insentiivi lisät, jos auto pysyy ehjänä kvartaalin ( 3kk jakson) Palkkaus voisi olla vaikkapa 30% ja kvartaalin lopussa maksetaan insentiivi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne Sipoo kuljetus, logistiikka ja liikenne Vantaa kuljetus, logistiikka ja liikenne Espoo henkilötieliikenteen kuljetus Helsinki henkilötieliikenteen kuljetus Sipoo henkilötieliikenteen kuljetus Vantaa henkilötieliikenteen kuljetus Espoo kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Acurent Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa