Banner Kovanen

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakaspalveluhenkisiä taksinkuljettajiksi koulutettavia tai jo taksinkuljettajapätevyyden omaavia henkilöitä vakituiseen työsuhteeseen Suomen suurimpaan täyden palvelun henkilökuljetusyritykseen. Tarjoamme sekä osa- että kokoaikaista työtä pääkaupunkiseudulla.

TARJOAMME

- Kaksivuorotyötä räätälöitävällä ajorytmillä
- Kovasen oman tilauspalvelukeskuksen monipuoliset tilaukset normaalin taksitoiminnan rinnalla (mm. vakio- ja sopimusajot – tulossa syksyllä 2016 myös Kovasen oman mobiilisovelluksen tilaukset)
- Ajokalustona uusimmat, hyvinvarustellut Mercedez-Benzin henkilöauto- ja tilataksit nelivedolla
- Hyvin johdetun organisaation ja mukavan työyhteisön, jossa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan
- Modernit toimitilat Helsingin Vallilassa ja Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä sekä työsuhde-etuja

EDELLYTÄMME

- Positiivista ja joustavaa asennetta sekä halua palvella asiakkaita Kovasen brändin mukaisesti
- Sujuvaa suomen kielen taitoa (muun kielitaidon katsomme eduksi)
- Hyvää paikallistuntemusta pääkaupunkiseudun alueesta

Työhön valituille, taksinkuljettajiksi koulutettaville järjestämme edullisen koulutussopimuksen Helsingin Taksikoulun kautta. Nopea ja suoraan ammattiin valmistava koulutus on kestoltaan kahdesta viikosta kuukauteen, jonka jälkeen pääset perehdytyksen kautta suoraan työelämään. Haemme ja koulutamme taksinkuljettajia niin Helsingin kuin Espoon alueelle.

Lue lisää taksikuljettajan vaatimuksista Helsingin Taksikoulun sivuilta. Voit myös hakea tehtävään jo suoritetulla taksinkuljettajan pätevyydellä.

HAKUOHJEET

Mikäli olet motivoitunut, siisti ja kehitystä etsivä ammattikuljettaja tai kuljettajaksi haluava, ota reippaasti yhteyttä ja tule tutustumaan Kovaseen. Voit lukea lisätietoja yrityksestä ja jättää avoimen hakemuksen osoitteessa www.kovanen.com/rekry.

Lue lisää Kovasella työskentelystä: "Mustissa autoissa vitsaillaan ja puhutaan syvällisiä - Nämä kuljettajat tuntevat Helsingin"

Tutustu 5 murrettuun myyttiin: Kuljetusalan 5 myyttiä - Lue faktat työstä Kovasella

Työnantaja: Kovanen Sijainti: Elimäenkatu 17, Helsinki, Finland Hakemukset: http://www.kovanen.com/rekry Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Elimäenkatu 17, Helsinki, Finland

Yritystiedot

Toiminimi Kovanen Yhtiöt Oy Y-tunnus 2347092-9 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

18 226 472 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

433 985 € -36 %

Henkilöstö

12 5

Liikevoitto-%

2 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Taksinkuljettajia, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Kovanen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00510 - Helsinki , osoitteessa Elimäenkatu 17, Helsinki, Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .