Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan Seinäjoen talousalueelle ESTEETTÖMÄN TAKSIN KULJETTAJAA. Taksina 1+8 paikkainen pikkubussi. Ajotehtävinä: 1-8 hlö-, pyörätuoli,- ja paari- kuljetukset. Vaaditaan taksinkuljettajan ajolupa ja Seinäjoen paikallistuntemus suoritettuna. Tehtävään perehdytetään. Työtehtävät pääosin yö/viikonloppu. Palkkaus provisio työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Seinäjoki henkilötieliikenteen kuljetus Seinäjoki kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut SATUMASI. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60100 - Seinäjoki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus