Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Etsimme Varaosamyyjää SE-Autohuolto Oy:lle Riihimäelle.

Adecco Finland

Finland

Ohjelmistokehittäjä

Fimatic Oy co Studentwork

Vantaa

Kirjanpitäjä

Staria Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

MYYDÄÄN hyvällä paikalla Tammisaaressa sijaitsevan pienen take-away ravintolan liiketoiminta, vuokraoikeus ja koneet ja kalusto. 6 asiakaspaikkaa,. Kesällä myös sopimus naapuriyrittäjän kanssa pienestä puutarhaterassista. Nyt myynyt sushia, salaatteja ja täytettyjä leipiä. Mahdollisuus pitkään vuokrasopimukseen. Paljon potentiaaalia ahkeralle yrittäjälle. Annamme myös tarvittaessa käytännön apua aloitukseen. Valokuvia : www.aguwagu.fi ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' FOR SALE in ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Raasepori yrittäjä Raasepori maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Take-away ravintolan yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Event Planner Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 10600 - Raasepori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus