Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

MYYDÄÄN hyvällä paikalla Tammisaaressa sijaitsevan pienen take-away ravintolan liiketoiminta, vuokraoikeus ja koneet ja kalusto. 6 asiakaspaikkaa,. Kesällä myös sopimus naapuriyrittäjän kanssa pienestä puutarhaterassista. Nyt myynyt sushia, salaatteja ja täytettyjä leipiä. Mahdollisuus pitkään vuokrasopimukseen.

Paljon potentiaaalia ahkeralle yrittäjälle. Annamme myös tarvittaessa käytännön apua aloitukseen. Valokuvia : www.aguwagu.fi

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
FOR SALE in Tammisaari located on a good spot a small take-away restaurant. 6 seats. During summertime have been also having a deal with our neighbour to have a small terrace in the garden. Now been selling sushi, salads and sandwiches. Possible to get a long lease.

A lot of potential . If needed , we will give you also help in starting the business.
Photos: www.aguwagu.fi

Työnantaja: Event Planner Finland Oy Sijainti: 10600 TAMMISAARI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: WANLESS ANNI, Puh: 0405614130, anni@kuuraevents.com Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 10600 TAMMISAARI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Take-away ravintolan yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Event Planner Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 10600 - Raasepori , osoitteessa 10600 TAMMISAARI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa