Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

MYYDÄÄN hyvällä paikalla Tammisaaressa sijaitsevan pienen take-away ravintolan liiketoiminta, vuokraoikeus ja koneet ja kalusto. 6 asiakaspaikkaa,. Kesällä myös sopimus naapuriyrittäjän kanssa pienestä puutarhaterassista. Nyt myynyt sushia, salaatteja ja täytettyjä leipiä. Mahdollisuus pitkään vuokrasopimukseen. Paljon potentiaaalia ahkeralle yrittäjälle. Annamme myös tarvittaessa käytännön apua aloitukseen. Valokuvia : www.aguwagu.fi ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' FOR SALE in ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Raasepori yrittäjä Raasepori kauppiaat ja myymälänhoito Raasepori maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Take-away ravintolan yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Event Planner Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 10600 - Raasepori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus