Duunitori suosittelee
Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Taivassalon kunta julistaa haettavaksi 1.11.2016 klo 15.00 mennessä kunnan vanhustenhuollossa (vanhainkoti ja ryhmäkoti) kaksi vanhustyöntekijän tointa. Tarjoamme haasteellisen työn ja mahdollisuuden kehittää itseään ja työtään yhdessä ammattitaitoisen työyhteisön kanssa. Arvostamme vastuullista työotetta, aloitteellisuutta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiuksia tiimityöhön. Työ on kolmivuorotyötä. Kelpoisuusehtona lähihoitajan / perushoitajan tutkinto. (Laki sosiaalihuollon ammatillisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Taivassalo avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Taivassalo vanhustenhoito Taivassalo hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu vanhustenhoito Taivassalo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Taivassalon kunta Y-tunnus 0139991-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vanhustyöntekijät, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Taivassalon kunta. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 23310 - Taivassalo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa