Duunitori suosittelee
Yrittäjyyden yhteisömanageri

Ladec Oy

Lahti

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Taipalsaaren seurakunnassa on haettavana nuorisotyönohjaajan viransijaisuus ajalle 2.1.2017-31.7.2017. Seurakunnassa on kaksi nuorisotyönohjaajan virkaa. Tehtäviin kuuluu viikko- ja kausitoiminta, retket ja leirit, työ kouluikäisten parissa, rippikoulutyö sekä muut esimiehen kanssa sovitut työtehtävät. Tehtävän hoito vaatii valmiutta ilta-, viikonloppu- ja leirityöhön. Hakijalta toivomme oma-aloitteisuutta, kykyä tiimityöhön ja kutsumustietoisuutta. Piispainkokouksen hyväksymä kirkon nuorisotyönohjaajan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Taipalsaari musiikki- ja viihdealan tehtävät Taipalsaari lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Taipalsaaren Seurakunta Y-tunnus 0163324-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Seurakunnan nuorisotyönohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Taipalsaaren seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Taipalsaari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus