Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kasvavaan siivoustiimiimme viikonloppputöihin ravintolasiivoojaa. Työt ovat räätälöitävissä henkilön tilanteen mukaan. Työt pääsääntöisesti la-su välillä, mutta mutta myös pe ja ma päivät ovat mahdollisia työpäiviä mikäli henkilöllä on mahdollisuutta työskennellä näinä päivinä. Asiakaspalvelu on osana työtä joten puhuthan sujuvasti suomea. Ajokortti on välttämätön. Tiedustelut ja hakemukset pikaisesti osoitteeseen [email protected] Kerro ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi TAIDOX OY Y-tunnus 2246752-5 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolasiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Taidox Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.11.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus