Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kasvavaan siivoustiimiimme kaupansiivojaa Akaaseen. Työtä on yksi-kaksi päivää viikossa, pääsääntöisesti lauantaina. Myöhemmin työsuhteen jatkuttua pidempään lauantaipäivän voi tarvittaessa vaihtaa viikolle, jos haluaa viikonlopun vapaaksi. Asiakaspalvelu on osana työtä joten puhuthan sujuvasti suomea. Siivousalan kokemusta omaavalle henkilölle palkka on 12 € / h Tiedustelut ja hakemukset pikaisesti osoitteeseen toimisto@taidox.fi. Kerro ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Akaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Akaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi TAIDOX OY Y-tunnus 2246752-5 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupan siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Taidox Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37800 - Akaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa