Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kasvavaan siivoustiimiimme kaupansiivojaa Akaaseen. Työtä on yksi-kaksi päivää viikossa, pääsääntöisesti lauantaina. Myöhemmin työsuhteen jatkuttua pidempään lauantaipäivän voi tarvittaessa vaihtaa viikolle, jos haluaa viikonlopun vapaaksi. Asiakaspalvelu on osana työtä joten puhuthan sujuvasti suomea. Siivousalan kokemusta omaavalle henkilölle palkka on 12 € / h Tiedustelut ja hakemukset pikaisesti osoitteeseen [email protected] Kerro ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Akaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi TAIDOX OY Y-tunnus 2246752-5 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupan siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Taidox Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.11.2016. Työpaikka sijaitsee Akaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus