Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kasvavaan siivoustiimiimme bussien siivoojaa. Työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyä. Työ on ilta/yötyötä ma - pe välillä. Asiakaspalvelu on osana työtä joten puhuthan sujuvasti suomea. Hyvälle työntekijälle kunnon palkka. Tiedustelut ja hakemukset pikaisesti osoitteeseen toimisto@taidox.fi. Kerro hakemuksessasi, mitä työtä haet niin osaamme kohdentaa hakemuksesi oikein. Taidox Oy on puhtaasti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi TAIDOX OY Y-tunnus 2246752-5 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Bussien siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Taidox Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33900 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa