Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, joka vahvistaa taidetta yhteiskuntaa uudistavana voimana. Taideyliopiston laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät Taideyliopistosta kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston.

Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. Taideyliopisto aloitti toimintansa vuoden 2013 alussa, kun Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu yhdistyivät.

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia täyttää

MUSIIKKIKASVATUKSEN PROFESSORIN

tehtävän viiden vuoden määräajaksi 1.8.2017-31.7.2022 tai sopimuksen mukaan myöhemmästä ajankohdasta lukien.

Haettavana olevan musiikkikasvatuksen professuurin toimenkuva

Professorin keskeinen tehtävä on musiikkikasvatuksen kandidaatti- ja maisteriopiskelijoiden tutkimuksellisten valmiuksien vahvistaminen sekä pedagogiikan opettaminen. Professori osallistuu ensisijaisesti kandidaatti- ja maisteritason opiskelijoiden mutta myös tohtoriopiskelijoiden opettamiseen. Tehtävään sisältyy musiikkikasvatuksen opintosuoritusten ja perustutkintoihin liittyvien opinnäytteiden ohjausta sekä jossain määrin ohjausta tohtorikoulutuksessa. Lisäksi professori osallistuu yliopistopedagogisen koulutuksen kehittämiseen Taideyliopistossa.

Professorin odotetaan vahvistavan tutkimuksen, tohtorikoulutuksen ja peruskoulutuksen vuorovaikutusta. Professori vastaa osaltaan uuden tutkimustiedon hyödyntämisestä ja eteenpäin viemisestä kandidaatti- ja maisterikoulutuksessa. Hän osallistuu aktiivisesti aineryhmän kehittämiseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää yhteistyötä sekä Taideyliopiston sisällä että yhteistyöyliopistojen kanssa.

Professorin tehtäviin kuuluu oppimis- ja tutkimusympäristöjen kehittäminen. Hänen odotetaan tekevän opetustaitoihin ja -käytäntöihin liittyvää tutkimusta. Tieteellinen julkaiseminen on osa professorin toimenkuvaa. Musiikkikasvatuksen koulutuksen kansainvälisen yhteistyön kehittäminen sekä verkostoituminen alan kannalta tärkeiden kansallisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa kuuluvat professorin tehtäviin.

Haettavana olevan musiikkikasvatuksen professorin valintakriteerit

Musiikkikasvatuksen professorin tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tohtorintutkintoa, korkeatasoista tieteellistä pätevyyttä, hyvää opetustaitoa, kokemusta alan kansainvälisestä toiminnasta, käytännöllistä perehtyneisyyttä tehtäväalaan sekä kykyä johtaa koulutuksen kehittämistyötä yliopistoyhteisössä ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Eduksi katsotaan musiikin aineenopettajan kelpoisuus ja kokemus aineenopettajan työstä.

Pätevyyden arviointi

Hakijan tieteellistä pätevyyttä arvioitaessa otetaan huomioon hakijan koulutus, hakijan tekemä kansainvälinen tutkimus ja julkaisutoiminta, kansainväliset yhteistyöverkostot, kyky johtaa tutkimustyötä, hakijan tuottama oppimateriaali, jolla on tieteellistä arvoa, sekä muut tieteelliset ansiot ja tutkinnot.

Opetustaitoa arvioitaessa otetaan huomioon hakijan pedagoginen koulutus, yliopistotasoisessa opetus- ja ohjaustyössä hankittu käytännön kokemus, taito tuottaa yliopistotasoista oppimateriaalia ja muut opetustehtävissä saavutetut ansiot. Opetustaito arvioidaan soveltuvuusarvioinnin yhteydessä.

Käytännöllinen perehtyneisyys voidaan osoittaa
-aineenopettajakoulutuksen ja siihen liittyvän tutkimuksen tuntemuksella
-yliopistotasoisella opetuskokemuksella ja muilla opetustehtävissä saavutetuilla ansioilla
-opetuskokemuksella musiikkikasvatuksen alalta (peruskouluissa, lukioissa tai musiikkioppilaitoksissa)
-opinnäytteiden ja tutkimuksen tulokselliseen ohjaukseen liittyvillä ansioilla
-tutkimustyöhön, tieteelliseen koulutukseen, tieteellisten projektien suunnitteluun, toteutukseen ja/tai johtamiseen liittyvillä ansioilla
-kokemuksella erityisesti pedagogisten tai muiden toiminnallisten prosessien tutkimuksesta
-kokemuksella oppimisympäristöjen kehittämisestä
-kokemuksella toiminnan pitkäjänteisestä suunnittelusta, johtamisesta ja kehittämisestä
-hallinnollisella ja erilaisissa ryhmissä saadulla tiimityöskentelykokemuksella
-kokemuksella musiikkikasvatuksen alan kansainvälisestä yhteistyöstä.

Sitoutuminen ja motivaatio päätoimiseen työskentelyyn professorina sekä näkemyksellisyys alan kehittämisessä arvioidaan hakijan toimittamien hakuasiakirjojen ja erillisen soveltuvuusarvioinnin avulla. Soveltuvuusarvioinnissa hakijan taitoja, kykyjä ja näkemyksiä arvioidaan suhteessa professorin tehtävien ja toimintaympäristön asettamiin vaatimuksiin. Soveltuvuusarviointi järjestetään Helsingissä 23.2.2017. Lisäksi tarvittaessa soveltuvuuden arvioinnissa voidaan käyttää myös ulkopuolisen yhteistyökumppanin toteuttamaa henkilöarviointia.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 28.10.2016 klo 15.00 (GMT +2). Hakemus osoitetaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemialle ja toimitetaan sähköpostitse (pdf/doc-muodossa) osoitteeseen siba.kirjaamo(at)uniarts.fi. Vastaanotetuista hakemuksista lähetetään vastaanottokuittaus lähetysosoitteeseen.

Hakemuksen tulee sisältää:

1.Vapaamuotoinen hakukirje (maksimi 4 000 merkkiä), josta käyvät ilmi hakijan yhteystiedot ja jossa hakija kuvaa tutkimuksellisen ja pedagogisen visionsa ja vahvuutensa suhteessa täytettävänä olevaan tehtävään. Lisäksi hän kuvaa, miten toteuttaisi työtään Sibelius-Akatemiassa sekä kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa.

2.Ansioluettelo, joka laaditaan Tutkimuseettisen neuvottelukunnan ansioluettelomallin mukaisesti, ks.
www.tenk.fi/fi/ohjeet-ja-julkaisut
www.tenk.fi/en/template-researchers-curriculum-vitae

3.Julkaisuluettelo, joka laaditaan Suomen Akatemian julkaisuluettelomallin mukaisesti, ks.
http://www.aka.fi/julkaisuluettelo/
http://www.aka.fi/en/funding/how-to-apply/appendices-required/guidelines-for-list-of-publications/

4.Luettelo näytemateriaalista ja näytemateriaali: korkeintaan viisi julkaisua, tallennetta tai muuta dokumenttia, jotka hakija liittää hakemukseensa osoittaakseen kelpoisuutensa ja ansionsa tehtävään.

Hakemus ja näytemateriaali tulee toimittaa englanninkielisenä tai hakijan harkinnan mukaan tarpeellisin osin englanniksi käännettynä, koska hakuprosessissa käytetään kansainvälisiä asiantuntijoita. Yliopisto ei käännätä hakemuksia tai niihin liittyvää materiaalia.

Web-osoite: http://www.uniarts.fi Työnantaja: Taideyliopisto Sijainti: Töölönlahdenkatu 16 C, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.08.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tehtävää ja hakemista koskeviin tiedusteluihin vastaa osastodekaani Elina Laakso: elina.laakso(at)uniarts.fi, puhelin 040 710 4385. Koko ilmoitus löytyy http://www.uniarts.fi/tyopaikat/musiikkikasvatuksen-professori. Hakemukset: Hakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen siba.kirjaamo(at)uniarts.fi. Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Töölönlahdenkatu 16 C, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Taideyliopisto Y-tunnus 2500305-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Musiikkikasvatuksen professori, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Taideyliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Töölönlahdenkatu 16 C, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa