Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, joka vahvistaa taidetta yhteiskuntaa uudistavana voimana. Taideyliopiston laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät Taideyliopistosta kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston.

Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. Taideyliopisto aloitti toimintansa vuoden 2013 alussa, kun Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu yhdistyivät.

Haemme Taideyliopiston Sibelius-Akatemiaan

Kapellimestarikoulutuksen intendenttiä

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvaus

Tehtävä on sijoitettu Sibelius-Akatemian Klassisen musiikin osastolle orkesteri-, kamarimusiikki- ja kapellimestarikoulutuksen (ORKKA) aineryhmään. Intendenttinä vastaat orkesterinjohdon, puhallin- orkesterijohdon ja kuoronjohdon koulutukseen liittyvästä kausisuunnittelusta, budjetoinnista, opetusjärjestelyistä ja tukipalvelujen koordinoinnista sekä osallistut tuotannolliseen ja taiteellis- pedagogiseen suunnitteluun yhdessä asianomaisen professorin tai lehtorin kanssa.

Johtamisaineiden opinnoissa käytetään harjoitusyhtyeitä. Vastaat näiden yhtyeiden toiminnasta ja soittajien rekrytoinnista, ja tuotat myös johtamisaineiden opiskelijoiden matineat, konsertit ja tutkinnot.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu yhteistyön ylläpitäminen ja kehittäminen kansainvälisten kumppaneiden, suomalaisten sinfoniaorkestereiden, Puolustusvoimien soittokuntien sekä Taideyliopiston muiden aineryhmien ja yksiköiden kanssa. Työympäristö on kansainvälinen - suuri osa opiskelijoista ja opettajista on ulkomaalaisia.

Työskentelet orkesteri-, kamarimusiikki- ja kapellimestarikoulutuksesta vastaavan aineryhmän johtajan alaisuudessa tiimissä, jonka muita jäseniä ovat orkesteri-intendentti, kamarimusiikki- ja kuorokoordinaattori sekä kaksi orkesterijärjestäjää. Tehtäviä jaetaan tiimin jäsenten kesken, joten työnkuvaasi voi kuulua esimerkiksi sijaistusten kautta osia myös muiden tiiminjäsenten tehtävistä.

Tehtävän vaatimukset

Odotamme Sinulta:
-soveltuvaa korkeakoulututkintoa
-orkesteri- ja/tai kuorotoiminnan ja -musiikin käytäntöjen ja koulutuksen tuntemusta
-hyvää englannin kielen taitoa (suomen kielen taito ja muu kielitaito on etu)
-joustavuutta ja hyviä kommunikaatio- ja yhteistyötaitoja
-itsenäistä ja vastuullista työskentelyotetta
-näyttöjä suunnittelu- ja organisointitaidoista sekä kykyä hallita resursseja
-sujuvia tietoteknisiä taitoja voidaksesi tehokkaasti hyödyntää yliopiston tietojärjestelmiä ja - ohjelmistoja

Palkkaus

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yliopistojen yleistä työehtosopimusta ja palkkaukseen sovellamme työehtosopimuksen muun henkilöstön palkkausjärjestelmää. Palkkaus neuvotellaan valittavan henkilön koulutuksen ja työkokemuksen sekä tehtävänkuvan perusteella. Tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 8, jolloin kokonaiskuukausipalkka on noin 2 800-3 400 € riippuen henkilökohtaisen suorituksen osuudesta.

Hakeminen

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan sähköpostitse yhtenä pdf- tiedostona kirjaamoon siba.kirjaamo(at)uniarts.fi 28.10.2016 klo 15 mennessä. Vastaanotetuista hakemuksista lähetetään vastaanottokuittaus lähetysosoitteeseen.

Web-osoite: http://www.uniarts.fi Työnantaja: Taideyliopisto Sijainti: Töölönlahdenkatu 16 C, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa aineryhmän johtaja Matti Perttula, Orkesteri-, kamarimusiikki- ja kapellimestarikoulutus, puh. 041 535 4213, etunimi.sukunimi@uniarts.fi. Hakemukset: Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan sähköpostitse yhtenä pdf- tiedostona kirjaamoon siba.kirjaamo(at)uniarts.fi 28.10.2016 klo 15 mennessä. Vastaanotetuista hakemuksista lähetetään vastaanottokuittaus lähetysosoitteeseen. Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Töölönlahdenkatu 16 C, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Taideyliopisto Y-tunnus 2500305-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kapellimestarikoulutuksen intendentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Taideyliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Töölönlahdenkatu 16 C, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa