Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Hei sinä asiakaspalvelualasta innostunut! Tact Finance Oyj etsii nuorekkaaseen joukkoonsa osa-aikaista asiakaspalveluhenkilöä.

Yrityksemme on suomalainen rahoitusalan yritys, jonka tavoitteena on luoda ja kehittää asiakasystävällisiä ja helppokäyttöisiä rahoitusalanpalveluja.

Panostamme hyvään asiakaspalveluun ja haemmekin nyt joukkoomme juuri sinua, eli iloista ja reipasta asiakaspalveluhenkilöä, joka osaa toimia omillaan ja ahkerasti. Kannat vastuuta omasta työstäsi ja pelaat hyvin porukassa.

Jos olet oikeus- tai kauppatieteiden opiskelija, tämä työ sopii sinulle mainiosti! Osan toimenkuvasta muodostavat kirjalliset työt, jotka edellyttävät oikeustieteellistä osaamista ja lakiasioiden hallintaa.

Edellytämme myös, että puhelin ei pelota sinua ja pystyt vastailemaan sujuvasti sekä chat-viesteihin että sähköposteihin. Molempien kotimaisten kielten hallitseminen katsotaan eduksi, sillä palvelemme Turusta käsin paitsi suomalaisia myös ruotsalaisia asiakkaita.

Toivomme sinulta joustavuutta, sillä asiakaspalvelumme on avoinna joka päivä ja työ on ilta- ja viikonloppupainotteista. Työtunteja on tarjolla keskimäärin noin 10-20h/vko.

Toivomme paljon sinulta, mutta tarjoamme sinulle vastineeksi mukavan työporukan ja työn, jossa jokainen päivä on erilainen ja uusi mahdollisuus oppia! Palkkamme ovat alalla kilpailukykyiset.

Jos kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.10.2016 mennessä osoitteella elina.jokinen@tact.fi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy!

Työnantaja: Tact Finance Oy Sijainti: Lemminkäisenkatu 46, 20520 TURKU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jokinen Elina, Puh: 0440939303, elina.jokinen@tact.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lemminkäisenkatu 46, 20520 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Tact Finance Oyj Y-tunnus 2360614-4 Toimiala Muu luotonanto Rinnakkaistoiminimet vippi24, vippi, Vippifi, Vipster, Lainacom, Lainafi, Lainanet, Joustolasku, Codeworks, Kontanto, Saldo Finance, Saldocom, Saldofi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

14 988 000 € 34 %

Liiketoiminnan tulos

9 745 000 € 103 %

Liikevoitto-%

65 % 51 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasneuvoja, puhelinpalvelu, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Tact Finance Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Lemminkäisenkatu 46, 20520 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa