Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Café Viisari sijaitsee Kauppakeskus Viisarissa, Vantaan Varistossa. Tarjoilemme asiakkaillemme kahvilapalveluiden lisäksi maukkaan kotiruokalounaan. Teemme myös tilauksesta kahvituksia sekä muita cateringtilauksia. Lounastajia meillä käy arkisin 350-500. Lounas on tarjolla myös lauantaisin. Vuorossa työskentelee n. kuusi henkilöä. Nyt haemme mahtavaan tiimiimme salin puolelle iloista esimiestä vastaamaan asiakaspalvelusta ja salitoiminnan sujuvuudesta. Mitä odotamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tabernalux Oy Y-tunnus 2378882-2 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Macumaa, Café Viisari

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Tabernalux Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus