Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan lounaskokkia äitiysloman ajaksi. Mahdollisuus jatkaa töitä myös äitiysloman jälkeen. Tarjoilemme Café Viisarissa reilua kotiruokalounasta buffetista. Meillä ruokailee 350-500 lounastajaa päivittäin. Pyrimme tekemään mahdollisimman paljon ruokia itse. Teemme myös jonkin verran tilauksesta esim. kakkuja sekä pienimuotoista cateringtoimintaa. Työtehtäviin kuuluu lounasruuan valmistus yhdessä keittiömestarin kanssa, keittiön siisteydestä huolehtiminen sekä muut keittiön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tabernalux Oy Y-tunnus 2378882-2 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Macumaa, Café Viisari

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lounaskokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Tabernalux Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa