Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme ulkomaanliikenteen ajojärjestelijää, jonka toimenkuvaan kuuluu rekkaliikenteen ohjaus ja rekkakuormien suunnittelu, asiakaspalvelu, kuljetustilausten vastaanotto ja muut alaan liittyvät tehtävät. Edellytetään hyvää englannin kielen taitoa ja välttäviä ATK-taitoja. Hakemukset sähköpostilla: toni@venerantalogistics.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Liikenteen ohjaus ja järjestely Rauma kevyt tavaraliikenne Rauma raskas tavaraliikenne Rauma Liikenteen ohjaus ja järjestely kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne Rauma .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi T. Veneranta Logistics Oy Y-tunnus 2568987-9 Toimiala Huolinta ja rahtaus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajojärjestelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut T. Veneranta Logistics Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 26100 - Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa