Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme ulkomaanliikenteen ajojärjestelijää, jonka toimenkuvaan kuuluu rekkaliikenteen ohjaus ja rekkakuormien suunnittelu, asiakaspalvelu, kuljetustilausten vastaanotto ja muut alaan liittyvät tehtävät. Edellytetään hyvää englannin kielen taitoa ja välttäviä ATK-taitoja. Hakemukset sähköpostilla: [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Liikenteen ohjaus ja järjestely Rauma kevyt tavaraliikenne Rauma raskas tavaraliikenne Rauma Liikenteen ohjaus ja järjestely kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi T. Veneranta Logistics Oy Y-tunnus 2568987-9 Toimiala Huolinta ja rahtaus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajojärjestelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut T. Veneranta Logistics Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus