Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Maanrakennusmies sähkönjakeluverkkojen rakentaminen ja kunnossapito. Lisäksi muut infra-alan työt. Pystyt itsenäiseen työhön ja omaksut yrittäjähenkisyyttä. Työt sijaitsevat Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueilla. Sinulla on myös valmius mahdollisiin komennustöihin muualla Suomessa. Sinulla tulee olla BC ajokortti. Toivomme myös sinulta seuraavia voimassaolevia pätevyyksiä: - työturvallisuuskortti - tieturva 1 - EA 1 tai hätäensiapu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Pirkkala maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Pirkkala talonrakennus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi T. Palola Oy Y-tunnus 2321280-7 Toimiala Rakennuspaikan valmistelutyöt Rinnakkaistoiminimet Infra-Aura

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakennustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut T. Palola Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.12.2016. Työpaikka sijaitsee Pirkkala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus