Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Kajaanin Subway ravintoloihin töihin täysi-ikäistä, ripeää, asiakaspalvelun osaavaa henkilöä ravintolatyöntekijäksi pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Hakijalta edellytetään sopivuutta työskennellä tarvittaessa molemmissa Kajaanin Subway -ravintoloissa sekä mahdollisuus tehdä kaikkia työvuoroja (aamu-, päivä-, iltavuorot. Arkena sekä viikonloppuisin) Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu puhtaanapito, leivän ja ruuan valmistus Subway® -konseptin mukaan, myynnin seuranta sekä muut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Kajaani talonrakennus Kajaani ravintola-alan asiakaspalvelu Kajaani muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät talonrakennus ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi T&J Sub Oy Y-tunnus 2302191-2 Toimiala Kahvila-ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu ravintola- tai suurtaloustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut T&J Sub Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus