Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Kajaanin Subway ravintoloihin töihin täysi-ikäistä, ripeää, asiakaspalvelun osaavaa henkilöä ravintolatyöntekijäksi pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Hakijalta edellytetään sopivuutta työskennellä tarvittaessa molemmissa Kajaanin Subway -ravintoloissa sekä mahdollisuus tehdä kaikkia työvuoroja (aamu-, päivä-, iltavuorot. Arkena sekä viikonloppuisin) Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu puhtaanapito, leivän ja ruuan valmistus Subway® -konseptin mukaan, myynnin seuranta sekä muut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Kajaani muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Kajaani ravintola-alan asiakaspalvelu Kajaani ravintola-alan asiakaspalvelu Kajaani talonrakennus muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Kajaani .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi T&J Sub Oy Y-tunnus 2302191-2 Toimiala Kahvila-ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu ravintola- tai suurtaloustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut T&J Sub Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa