Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Onko sinulla rautainen burgerinpaistokokemus, olet asiakaspalvelun ammattilainen, kävelevä laskukone ja tunnet tuotteemme ennestään? Ei hätää, emme sellaista etsikään! Meille riittää, että tulet toimeen niin asiakkaiden kuin meidän oman huipputiimimme kanssa ja olet halukas tekemään töitä ja oppimaan uutta. Saat laadukkaan perehdytyksen itse yrittäjältä, eikä sinua laiteta tilanteeseen, josta et voisi selvitä. Ei siis tarvitse jännittää, että joutuisit heti ensimmäisenä päivänä työskentelemään yksin.

Arvostamme sinussa sellaisia piirteitä kun sosiaalisuus, ahkeruus, tarkkuus, kiinnostuneisuus ja oma-aloitteisuus.
Aukioloaikamme ovat erittäin laajat, joten työ sopii mihin elämäntilanteeseen vain. Ilta- ja viikonlopputöitä ei kuitenkaan kannata vieroksua, mikäli alalla meinaa työskennellä.

Jos kiinnostuit, tule käymään, soita tai laita mailia!

Työnantaja: T.Amanda Oy Sijainti: Viipurintie 4, 13200 HÄMEENLINNA Työajat: iltatyö Työ alkaa: sopivan löydyttyä Yhteystiedot: Amanda Haapanen, 040 4198946, amanda.haapanen@outlook.com Hakemukset: Vapaamuotoiset hakemukset amanda.haapanen@outlook.com Ilmoitus jätetty: 19.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Viipurintie 4, 13200 HÄMEENLINNA

Yritystiedot

Toiminimi T. Amanda Oy Y-tunnus 2538857-4 Toimiala Ruokakioskit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

239 000 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

11 000 € -15 %

Liikevoitto-%

5 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kioskimyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut T.Amanda Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Viipurintie 4, 13200 HÄMEENLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa