Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Pikku-Syötteelle Nuoriso- ja matkailukeskusjohtajaa

Tulosvastuullisena johtajana vastaat hotellin, ravintolan, nuorisokeskuspuolen sekä rinteiden toiminnasta yhdessä vastuualueiden esimiesten kanssa. Haettava henkilö on alan ammattilainen, joka osaa itsenäisesti johtaa palvelualan yrityksen toimintaa tuloksellisesti ja laadukkaasti.

Olet etsimämme henkilö jos vahva liiketoimintaosaaminen, asiakaspalvelu, talouden tunnusluvut ovat sinun osaamistasi. Myyntihenkinen toimintatapasi heijastuu koko organisaatioon ja osaat toimia innostavana esimiehenä ja johtajana työyhteisössä. Nuorisotyö on sinulle tärkeää ja ehdottomasti eduksi katsotaan kokemus opetusmaailmasta, nuorisotyöstä tai urheilun/liikunnan maailmasta.

Tarjoamme monipuolista työnkuvaa, upeissa maisemissa Syötteen luonnossa. Työssä pääsee kehittämään ainutlaatuista toimintaa, osalliseksi arvokkaaseen nuorisotyöhön sekä mukavaan työyhteisöön. Arvostamme innostavaa, yrittelijästä ja positiivista luonnetta.

Pikku-Syöte on nuorekas luontoon, liikuntaan, hyvinvointiin ja nuorisotyöhön keskittyvä toimintakeskus Pudasjärvellä. Suomen eteläisimmän tunturialueen asiakaskuntaa edustavat pääasiassa nuorisoleirien ja kokouspalveluiden asiakkaat sekä aktiiviset urheilijat ja perhematkailijat. Virkeä aktiviteetti tarjonta, luonnonläheisyys ja hiihtokeskuksen tuomat mahdollisuudet luovat ainutlaatuiset puitteet monipuoliselle toiminnalle.

Pikku-Syöte on osa Vuolle Setlementti ry:n monipuolisia toimintoja. Olemme yksi Suomen kymmenestä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista nuorisokeskuksista ja toimintamme onkin ainutlaatuista matkailu- ja nuorisotyön yhdistelmää. Pikku-Syöte on Suomen ainoa Yhteiskunnallisen yritys - merkin saanut matkailualan toimija ja keskuksen toiminnan tuotot ohjataan suoraan nuorisotyöhön.

Web-osoite: http://www.pikkusyote.fi/ Työnantaja: Syötekeskus Oy Sijainti: Syötekeskuksentie 126, 93280 SYÖTE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: marras-joulukuu / sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätiedot: markkinointi- ja hallintopäällikkö Heidi Ylläsjärvi, p. 044 786 8880 Haku päättyy: 28.10.2016, hakemukset palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@pikkusyote.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Syötekeskuksentie 126, 93280 SYÖTE

Yritystiedot

Toiminimi Syötekeskus Oy Y-tunnus 0502368-2 Toimiala Lomakylät yms. majoitus Rinnakkaistoiminimet Rantasumppu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 333 029 € -15 %

Liiketoiminnan tulos

-432 786 € -75 %

Henkilöstö

25 25

Liikevoitto-%

-32 % -100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuoriso- ja matkailukeskusjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Syötekeskus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 93280 - Pudasjärvi , osoitteessa Syötekeskuksentie 126, 93280 SYÖTE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa